News and blog

Rackfish acquires Streamio

Rackfish acquires Streamio

streamio ovp logo

Vi är idag stolta över att kunna meddela våra kunder att Streamio har förvärvats av Rackfish AB, ett Uppsala-baserat bolag inom Phosworks-koncernen och en av Sveriges ledande specialister inom bl a kampanjhosting .

Streamio är sedan länge en av de mest innovativa aktörerna inom Video-on-Demand i Norden. De har alltid satt användaren i centrum och deras webbtjänst har gjort det möjligt för vem som helst att kunna publicera video med professionell kvalitet på webbplatser, intranät, mobila enheter och i sociala medier på ett snabbt, enkelt och mycket kostnadseffektivt sätt.

 

Genom samgåendet blir Streamio och Rackfish en marknadsledande helhetsleverantör av hosting- och streamingtjänster i Norden.

Då Streamio nu blir en del av Rackfish kommer vi tillsammans att kunna vässa utbudet av högkvalitativa tjänster och bli en helhetsleverantör som kan hjälpa våra kunder med alltifrån enklare VOD-tjänster till Live Streaming och kompletta hostinglösningar.

 

På kort sikt kommer Streamios befintliga kunder inte märka någon större skillnad och befintliga ingångna avtal fortsätter att gälla precis som vanligt, men under våren och sommaren 2014 kommer det gemensamma arbetet med Rackfish att innebära ett betydligt bredare och vassare utbud av tjänster och en Online Video Platform (OVP) som kan tillgodose våra kunders behov inom en rad områden.

 

Mer information om Streamio finns här.

 

Streamio by Rackfish - transparent logo