Nyheter och blogg

Nu tar vi kreditkort!

Nu tar vi kreditkort!

Från och med idag har vi möjlighet att ta emot kreditkortsbetalning för nästan alla fakturor.  Vi stödjer Visa, Mastercard och American Express. Om din faktura går att betala så syns det genom att man på själva betalningssidan har tillgång att välja en knapp som heter “Kort” under ”Betalningsuppgifter”.
För att komma till betalningssidan följer du kortlänken som finns på din faktura. Denna leder till inloggning på Billecta, vår leverantör av fakturatjänster och kundreskontra. När du klickar på den länken är uppgifterna för din faktura förifyllda.
Klicka på “Hämta ärende” så öppnas sidan med all information om er faktura. Under rubriken betalningsuppgifter i mitten kan man välja ”Kort” och betala fakturan med kreditkort!
Rackfish Faktura webbhotell serverhosting
På varje faktura finns en kortlänk där man kan hitta betalningsuppgifter, förfallna fakturor och exempelvis OCR-information för scanning med bankapp. Samt numera även kreditkortsbetalning.

 

rackfish-webbhotell-faktura-inloggning
Efter att ha klickat på länken på fakturan kommer man till fakturaportalens inloggning. Uppgifterna från fakturan är förifyllda.

 

rackfish-serverhosting-kreditkortsbetalning
Om man klickar på knappen ”kort” under ”Betalningsuppgifter” så öppnas ett formulär för att betala räkningen med kreditkort. Vi accepterar American Express, Visa och Mastercard

 

Kreditkort -American-Express-MasterCard-Visa