|

Nu tar vi kreditkort!

Från och med idag har vi möjlighet att ta emot kreditkortsbetalning för nästan alla fakturor.  Vi stödjer Visa, Mastercard och American Express. Om din faktura går att betala så syns det genom att man på själva betalningssidan har tillgång att välja en knapp som heter “Kort” under ”Betalningsuppgifter”.
För att komma till betalningssidan följer du kortlänken som finns på din faktura. Denna leder till inloggning på Billecta, vår leverantör av fakturatjänster och kundreskontra. När du klickar på den länken är uppgifterna för din faktura förifyllda.
Klicka på “Hämta ärende” så öppnas sidan med all information om er faktura. Under rubriken betalningsuppgifter i mitten kan man välja ”Kort” och betala fakturan med kreditkort!
Rackfish Faktura webbhotell serverhosting
På varje faktura finns en kortlänk där man kan hitta betalningsuppgifter, förfallna fakturor och exempelvis OCR-information för scanning med bankapp. Samt numera även kreditkortsbetalning.

 

rackfish-webbhotell-faktura-inloggning
Efter att ha klickat på länken på fakturan kommer man till fakturaportalens inloggning. Uppgifterna från fakturan är förifyllda.

 

rackfish-serverhosting-kreditkortsbetalning
Om man klickar på knappen ”kort” under ”Betalningsuppgifter” så öppnas ett formulär för att betala räkningen med kreditkort. Vi accepterar American Express, Visa och Mastercard

 

Johan Olde

Johan Olde

Jag arbetar som vd för Rackfish och fokuserar på att planera lösningar åt våra kunder och marknadsföring av våra produkter.

Senaste blogginläggen

Kreditkort -American-Express-MasterCard-Visa
Om tjänster
2018-08-16

Nu tar vi kreditkort!

Från och med idag har vi möjlighet att ta emot kreditkortsbetalning för nästan alla fakturor.  Vi stödjer Visa, Mastercard och America...
kulturnatten aws molnserver till rackfish
Om kunder
2018-01-24

Kulturnatten flyttar hem från AWS på Irland

Uppsala kommun arrangerar varje år “KulturNatten Uppsala" som är Sveriges största kulturnatt, sett till antalet programpunkter. Ur drif...
Rackfish Huvudsponsor Breakit Podcast
Om kunder
2017-10-26

Rackfish-sponsrade Breakit tar klivet in i värmen

Nyhetssiten Breakit, som på kort tid blivit centrum för nyheter in tech-, digitalt och startups i Sverige, har flyttat sin webbplats till ...