Nyheter och blogg

Darin – Live Movie Concert

Darin – Live Movie Concert

Rackfish streamar D A R I N – Live Movie Concert Söndag 7 November kl 19:00

Var beredd på en extraordinär upplevelse med bild och ljud i absolut världsklass. En ”movie concert” där allt fokus ligger på att skapa en filmisk konsertupplevelse för dig som sitter bakom skärmen.

Konserten sänds och streamas av Rackfish live från Baggpipe Studios i samarbete med Reakt Live.

Darin är idag en av Sveriges största artister. Han är flerfaldigt platinabelönad för låtar som bland annat ”Ta Mig Tillbaka” och ”Ja Må Du Leva”. Darins senaste svenska singel ”En Säng Av Rosor” har nu legat över 1 år på Spotify’s Topp50-lista med över 40 miljoner streams och sålt platinum 5 gånger om. 

Darin gör sin turnéavslutning med en extraordinär digital konsert för alla de som inte haft möjlighet att gå på konserterna under turnén. I samband med konserten får man även som en extra bonus ta del av en exklusiv intervju med Darin. 

”Det känns fantastiskt att kunna spela live, också för den publik som inte har möjlighet att komma och se min turné i höst och att få chansen att köra ett unikt set i det formatet, jag ser verkligen fram emot det” säger Darin. 

Vi på Rackfish står bakom sändningen och streamar eventet globalt. Vi har lång erfarenhet av stora sändningar för bland andra EA sports och Coca Cola, samt tidigare streamade live konserter tillsammans med REAKT Live och artister som Peter Jöback, Bo Kaspers Orkester, Tommy Körberg med flera. Med vår expertis inom streaming och en otroligt fin produktion kan vi garantera en fantastisk upplevelse.

Konserten sänds den 7 november kl. 19.00 på www.reaktlive.com

Obs! Unikt tillfälle, konserten sänds live och kan bara ses på sändningsdagen.

Biljetten kostar 299 kr inklusive serviceavgift om 25kr och moms. 

Biljetter finns ute nu på darin.reaktlive.com

Darin Movie Concert 7 November