Den populära lösningen för publicering av video online. 
En videoplattform med playkanaler, transkoderingar och live-sändningar. 
Byggd för att alla ska kunna hantera video på nätet enkelt, tillgängligt och GDPR-säkert. 
En av många videotjänster som Rackfish erbjuder. 

Streamio hjälper offentlig sektor, företag och organisationer att publicera video, playkanaler och podcasts, samt livestreama, på ett GDPR-säkert sätt med en helsvensk leverantör. Streamio passar såväl kommunikatörer och webbansvariga som videoproffs och utvecklare. Plattformen är enkel att använda och designad för att vara heltäckande, men lätt att komma igång med. 

streaming
videopaket

Marknadens mest flexibla paket

Med generösa och fria testkonton samt flexibla prisplaner kan du komma igång för en liten kostnad. Varje konto har obegränsat antal användare och inga konstiga avgifter - du betalar för nyttjandet helt enkelt. Passar inte paketen dina behov går det att anpassa lagring och trafikkapaciteten i detalj.

publicera

Publicera överallt

Filmer, livesändningar och ljud kan publiceras på webbsidor, i sociala medier, som länkar och i våra snabba playkanaler.

På 60 sekunder skapar man en ny playkanal med ett anpassat innehåll och som kan lösenordsskyddas vid behov. Fritt antal Playkanaler ingår i alla paket.

Trygg plattform

Streamio är helsvensk och använder svenska Rackfish AB som internetleverantör. Vi samlar inte in användardata och annonserar inte på kunders material. Ägandet av materialet är helt och hållet kundens. Media som publiceras följer kraven i tillgänglighetsdirektivet
enligt WCAG 2.1 AA.

Välj passande streamingpaket

Här är de mest populära paketen. På Streamio.com finns fler paket och även möjlighet att beställa testkonton.

Standard

Från 690
kr
per månad
  • 250 GB lagring
  • 250 GB trafik/månad

Premium

Från 1290
kr
per månad
  • 500 GB lagring
  • 500 GB trafik/månad

Enterprise

Från 2490
kr
per månad
  • 1 TB lagring
  • 1 TB trafik/månad

Streamio används redan av: