Lösningar för:
Nystartade och mindre företag

Hostingtjänster för startups ställer lite andra krav. 

Vi har tagit fram en rad tjänster som passar perfekt att börja med och växa till sig med.
För många företag räcker dessa tjänster långt!

Domännamn för nystartade företag

Att säkra sitt företagsnamn och produktnamn är viktigt i ett tidigt stadie. Dels för att ingen annan skall boka ”ert namn” och dels för att det blir besvärligt att byta namn längre fram. 

Hos Rackfish bokar du antingen ditt domännamn själv via vår självservice dygnet runt. Det är billigt och går snabbt, så fort du betalt in pengarna (via kreditkort eller bankgiro) så registreras domänen. Kreditkort går fortare.

Vill du sätter vi upp dig som fakturakund istället och ger dig råd om domännamn du vill boka. Vi har kring 1000 toppdomäner du kan registrera!

Domän, e-post och miniwebb

Med ett domännamn är ofta e-post nästa tjänst. Det ser proffsigare ut att ha sitt eget konto istället för anonyma gmail, hotmail eller liknande mailadresser. 

I vårt minsta paket, ”Nystartat!”  kan du skapa en snygg landningssida direkt i vår lättanvända sitebuilder och sätta upp en e-postadress med alias såsom ”info@doman.se” som ramlar ner direkt i samma inkorg. 

Kostar inte många kronor och gör stor skillnad!

Full service

Vi hjälper gärna till och sätter upp domäner. Rådgivning ingår. Faktura med 30-dagars kredit ingår. Förnyelse ingår - domäner förnyas till de sägs upp, oavsett om en faktura hamnat på villovägar.

Credit card

Självservice

Vill man sköta sig själv så har vi riktigt bra verktyg för det, och självklart sparar man på att göra jobbet själv. Vår support finns också tillgänglig, så man är inte helt ensam!.

Swedish hosting - Based in Sweden

Svenska tjänster

Svenska datahallar. Svensk avtalspart. Svenskt avtal. Svensk Faktura. Lagring i Sverige, på servrar ägda av Rackfish AB. Support som talar Svenska och Engelska. Det går att träffa oss - vi sitter i Uppsala Slott!

Priser för domäner

Nystartat

Domän, mail och webbsida
Endast 395
SEK
per år
Bra Start!

Självservice för domän

Sök och registrera själv din egna domän
Från 139
SEK
per år
 • Sök själv och välj domäner
 • Registrera 24/7
 • Lättanvänd kontrollpanel
 • Lägg till tjänster vid behov

Fullservice domän

Hjälp och personlig service, med faktura
Startavgift 360
SEK
+ avgift för domän
 • Faktura med 30 dagars kredit
 • Automatisk domänförnyelse
 • Slipp hantera kreditkort och utlägg
 • Slå gärna en signal för fria råd

Bygg vidare på din verksamhet

Startup & Scaleup paket

Om man vill komma lite längre direkt så har vi
vårt ”startup”-paket. I detta ingår en domän och vårt sidbyggarverktyg Rackfish Builder. Bygg din egen sida från mallar eller installera en sida byggt med något annat verktyg i webbhotellet, här ingår även 5 e-postadresser.

Scaleup är nästa nivå för den som behöver mer prestanda, mer lagring av webbsidor eller mer e-postkonton, här ingår 15 stycken. I Scaleup får du även obegränsad tillgång till vår Sitebuilder, där ni kan skapa hur många sidor ni vill.

Startups
Cloudhosting

Webbhotell, Cloud & Servrar

Nästa steg är ofta rena webbhotellstjänster. Dessa finns i olika nivåer beroende på storlek och prestanda. För WordPress rekommenderar vi Managed WordPress som har riktigt bra funktioner som sparar tid och pengar.

Bygger ni på ett system, en app eller något annat? När det är dags att starta verksamheten kan Rackfish leverera servrar och infrastruktur för att driva komplexa lösningar. Prata med oss om ert projekt tidigt!

Större paket

Startup

Perfekt för att komma igång
1200
SEK
per år

Scaleup

För det växande lilla företaget
2500
SEK
per år

Webbhotell

Delad hosting med högsta kvalitet
Från 167
SEK
per månad
 • Flera paket för olika behov
 • Kvalitet i varje detalj
 • Hjälp att flytta
 • WP-optimerad hosting