Webbhosting för byråer

Låt era produktioner skina med marknadens vänligaste hosting.

VArför väljer byråer Rackfish?

Allt ni någonsin drömt om...

Vi är samma team

Ni kan bygga siter och vi kan drifta. Vi jobbar ihop för ett gemensamt resultat. Ni behöver inte anställa driftskompetens, men ni har tillgång ändå. Våra partnerbyråer kan till och med få oss direkt i Slack.

Högsta kvalitet. Really.

Driftskvalitet kommer an på så mycket. Vi är inte som andra webbhotell, vps-leverantörer eller moln. Ni bygger riktigt bra grejer - vi levererar minst lika bra.

Verktygen du behöver men saknar i dag

Systemtekniker direkt i Slack. Tekniker utan telefonkö. Selfservice eller managed. Cpanel och WordPress panel. Cloud Director för professionell hantering av servrar. Fria Dev-servrar. Faktura till byrån eller kund. Automatiska domänförnyelser. Stöd i kundmöten - you name it: Vi har jobbat med byeråer över hela världen och kan det här.

Uppgradera hostingpartner idag

Vi ger er de verktyg ni behöver för att lyckas och sova gott. 

Erfarenheten

Vi har jobbat med reklambyårer, webbyråer, it-konsulter, produktionsbolag, filmproducenter, PR-byråer, varumärkesbyråer och alla andra typer av byråer vi det här laget. Lång erfarenhet och den snyggaste listan på referenskunder (såväl byråer som slutkunder) du kan tänka dig.

Kvaliteten

Om ni vill kan vi förklara i detalj varför och på vilket sätt vår kvalitet är högre än många andras. Och varför det är bättre att använda oss än de stora "molnen". Kvalitetsmässigt såväl som för den support man får.

Priset

Vi är inte billigaste på marknaden, men det är väl inte ni heller? När man summerar kostnaden så är det inte ovanligt att vi faktiskt blir riktigt billiga, vi har exempel på kunder som sparat mycket på att flytta "billiga molnlösningar" till "ännu billigare, och snabbare, Rackfish-lösningar"

Supporten

Kom igen. Vill du inte ha någon att ringa? Eller en partner tillgänlig direkt i Slack? Eller någon som faktiskt tar tag i den rasade servern klockan 22 på en fredag. Släpp taget om driften och låt oss fixa det.

Låt oss prata - 08-42501818