WEBBHOSTING FÖR BYRÅER

Låt era produktioner skina med marknadens vänligaste hosting 

Varför väljer byråer Rackfish?

Allt ni någonsin drömt om...

Byrå

Vi är samma team

Ni kan bygga siter och vi kan drifta. Vi jobbar ihop för ett gemensamt resultat. Ni behöver inte anställa driftskompetens, men ni har tillgång till det ändå. Våra partnerbyråer kan till och med få oss direkt i Slack.

Högsta kvalitet. Really.

Driftskvalitet kommer an på så mycket. Vi är inte som andra webbhotell, vps-leverantörer eller moln. Ni bygger riktigt bra grejer - vi levererar minst lika bra.

Verktygen du behöver men saknar i dag

Systemtekniker direkt i Slack. Tekniker utan telefonkö. Selfservice eller managed. Cpanel och WordPress panel. Cloud Director för professionell hantering av servrar. Fria Dev-servrar. Faktura till byrån eller kund. Automatiska domänförnyelser. Stöd i kundmöten - you name it: Vi har jobbat med byråer över hela världen och kan det här.

Uppgradera er hostingpartner idag

Ring 08 - 42501818

Eller skicka en förfrågan nedan

Vi ger er de verktyg ni behöver 
för att lyckas

Erfarenheten

Vi har jobbat med reklambyårer, webbyråer, IT-konsulter, produktionsbolag, filmproducenter, PR-byråer, varumärkesbyråer och alla andra typer av byråer. Lång erfarenhet och den snyggaste listan på referenskunder (såväl byråer som slutkunder) du kan tänka dig.

Kvaliteten

Om ni vill kan vi förklara i detalj varför och på vilket sätt vår kvalitet är högre än många andras. Och varför det är bättre att använda oss än de stora "molnen", av GDPR-skäl, kvalitetsmässigt och för den support vi på Rackfish ger till alla våra kunder.

Priset

Vi är inte billigaste på marknaden, men det är väl inte ni heller? När man summerar kostnaden så är det inte ovanligt att vi faktiskt blir riktigt billiga. Vi har exempel på kunder som sparat mycket på att flytta "billiga molnlösningar" till "ännu billigare, och snabbare, Rackfish-lösningar".

Supporten

Kom igen. Vill du inte ha någon att ringa? Eller en partner tillgänglig direkt i Slack?
Eller någon som faktiskt tar tag i den rasade servern klockan 22 på en fredag? Släpp taget om driften och låt oss fixa det!