Hur hjälper vi andra inom din sektor?

Partner till byråer av alla de slag

Är det något vi gjort mycket så är det samarbetat med byråer. Vi har arbetat med reklambyråer, pr-byråer, webbyråer, filmproducenter, it-konsulter och allt vad det kan kallas. Vi har arbetat nära byråer i bland annat hela Sverige, Tyskland, England, Holland, Kanada och USA.

Rackfish är en pålitlig driftspartner som levererar samma höga kvalitet som byråerna vill ha. Vi gör allt det byrån inte har tid, resurser eller kompetens för - och vi gör det bra. Byrån kan fokusera på att ta fram sidor, filmer och applikationer. Rackfish levererar. Byrån får en partner att prata med och slipper vara första kontakt på fredagskvällen när något har gått snett. Och kunden kan tryggt ligga kvar i Rackfish varma famn när kontaktpersonen byter jobb eller ny byrå kommer in.

Hur kan vi hjälpa er?

Hör av dig till oss och berätta om era utmaningar. Inte sällan har vi lösningen! Prata med Johan Olde på 08-42501818 eller:
Personlig kontakt

Så här kommer du i kontakt med oss

Längst ner här är alla uppgifter om du vill ta kontakt själv. Eller så fyller du bara i formuläret så tar vi kontakt med dig.

Kontaktinformation