Hur hjälper vi andra inom din sektor?

Vi jobbar med många olika typer av företag,  men några större kluster där våra tjänster gör stor nytta kan urskiljas.

Driftslösningar för alla branscher

Hosting och drift för Life-Science

Inom life-science arbetar vi med såväl startups som några av världens största aktörer. Vi hostar servrar och webbplatser. Videodistribution som når alla länder och inte censureras på viktiga marknader som t.ex. Kina är en annan central funktion - liksom 360-video - inte så dumt att kunna besöka en fabrik som ännu inte är byggd!

Video och servrar till Offentlig sektor

Det vi säljer mest av till offentlig sektor är videostreaming av möten, kommunfullmäktige, och intern information. Vår prisvärda Streamio-tjänst ligger väl under upphandlingsgränserna och ger användare mer pengar över till att faktiskt producera film och sparade skattekronor. GDPR-perspektivet med att hålla data inom Sverige och EU är också viktigt.

Hosting, video och speciallösningar för kunder inom sport, spel och fritid

Vår största marknad är företag som sysslar med fritid. Inom trav har vi några av de största aktörerna som kunder och tillhandahåller avancerade servertjänster och videotjänster över hela världen. Punkt-till-punkt av tv-kanaler, inspelningstjänster och CDN-distribution. Vi arbetar även inom betting, gaming, och andlighet!

Hur kan vi hjälpa er?

Hör av dig till oss och berätta om era utmaningar. Inte sällan har vi lösningen! Prata med Johan Olde på 08-42501818 eller:

Startups - från domäner till full drift!

Startups har speciella krav som passar väl in på vår produktportfölj. Från den första domänregistreringen till en riktig verksamhet med varierande behov och budget. Vi har hjälpt en lång rad startups genom åren!

Press och publicister - serverdrift med prestanda och kvalitet

Vi sköter serverdrift för flera online-tidningar där driftssäkerhet naturligtvis är nödvändigt för intäkterna. Andra tjänster vi levererar är CDN, optimering och videodistribution. Ofta jobbar vi nära utvecklarna och tillhandahåller expertis inom drift.

Noterade bolag - pålitlighet och världsdistribution

En sak många av våra noterade kunder har gemensamt är höga krav på tillförlitlig leverans. Bland våra kunder finns en lång rad bolag noterade i Sverige, Europa och USA. Våra tjänsters leveranssäkerhet och högra leveranskvalitet brukar vara saker som uppskattas.

Partner till byråer av alla de slag

Är det något vi gjort mycket så är det samarbetat med byråer. Vi har arbetat med reklambyråer, pr-byråer, webbyråer, filmproducenter, it-konsulter och allt vad det kan kallas. Vi har arbetat nära byråer i hela Sverige, Tyskland, England, Holland, Kanada och USA och säkert fler ställen.

Rackfish är en pålitlig driftspartner som levererar samma höga kvalitet som byråerna vill ha. Vi gör allt det byrån inte har tid, resurser eller kompetens för - och vi gör det bra. Byrån kan fokusera på att ta fram sidor, filmer och applikationer. Rackfish levererar. Byrån får en partner att prata med och slipper vara första kontakt på fredagskvällen när något har gått snett. Och kunden kan tryggt ligga kvar i Rackfish varma famn när kontaktpersonen byter jobb eller ny byrå kommer in.

ring ditt webbhotell på rackfish

Så här kommer du i kontakt med oss

Längst ner här är alla uppgifter om du vill ta kontakt själv. Eller så fyller du bara i formuläret så tar vi kontakt med dig!

Kontaktinformation

  • Uppsala Slott, Uppsala
  • 018-181800