Managed WordPress Hosting
som webbhotell eller dedikerad server

En trygg och snabb WordPress-drift. Rackfish tar hand om driften, säkerheten, backuperna och uppdateringarna av både WordPress och plugins. Så att du kan fokusera på innehållet. 

Precis som det ska vara!

WordPress-lösningar för att din verksamhet ska fungera, växa och må bra

Blir du stressad över uppdateringar, driftfrågor, säkerhet, backuper och allt med WordPress?

Vill du sluta bekymra dig över din WordPress web? Rackfish hjälper dig!

Managed wordpress
Därför ska du drifta din wordpress-webbsida hos Rackfish

Affärskritisk drift

Självklart skall din sida alltid fungera. Det ser vi till att den gör! Förutom att vi har minst dubblerat alla kritiska delar som ström och internet för att undvika att du drabbas vid en störning så övervakar vi plattformarna dygnet runt. Inte ens om en server går sönder drabbas vi speciellt hårt - våra system startar bara om och på nån minut är den trasiga servern ersatt. Det innebär att din sida aldrig kommer vara speciellt utsatt.

Säker och Pålitlig wordpress hosting

Uppdaterad och säker​

Nästan dagligen kommer vi i kontakt med hackade WordPress-webbsidor. Nästan varje gång är det samma orsak - misskötta uppdateringar eller andra säkerhetsmissar. Vi hjälper dig hålla din sida uppdaterad och säker så att din sida aldrig blir en av de drabbade. Vi tar hand om uppdateringar och ansvarar för säkerheten på din webbsida, med såväl brandväggar som skyddar mot angrepp som automatiska uppdateringar och backuper.

Flytta wordpress webbplatser

Flytta och förnya​

Med vårat Managed WP-paket så sköter vi flytten från ditt gamla webbhotell, vi passar på att uppdatera och lägger på SSL-certifikat och styr om utan att dina besökare drabbas. Vi kan även se över olika parametrar för att optimera din webb, så att du kan njuta av en snabbare, säkrare och bättre webbsida!

Rackfish managed

Vi är din driftspartner!

Med Managed WP från Rackfish har du en partner som sköter driften. Vi ser till att din sida backas upp och uppdateras, såväl WordPress som tillägg.

Vi hjälper dig vid driftsproblem och stöttar dina utvecklare. Vi hjälper till så att din sajt är så snabb den kan vara och håller dig i handen när det behövs.

Credit card

Faktura eller kreditkort

Vi anpassar oss självklart efter vad som passar dig och din verksamhet bäst.

Alla våra fakturor går att betala med kreditkort eller bankgiro. Antingen beställer du ditt paket själv och får det automatiskt installerat när du betalt räkningen, eller så kontaktar du oss och blir uppsatt som kreditkund. Du väljer det som passar dig bäst!

Svensk hosting - Rackfish Based in Sweden

Svenska tjänster

Vi är baserade i Sverige. Vi har Svenska datahallar, svensk avtalspart, svenskt avtal, svensk faktura. All lagring är i Sverige, på servrar ägda av Rackfish AB. Vi är ett GDPR-anpassat alternativ.

Vi har ett bra support-team som talar svenska och engelska. Har du några frågor eller funderingar så kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig!

Managed WordPress Paket

WordPress utan huvudbry – behöver du anpassningar, större paket eller något annat, tveka inte att kontakta oss!

Webbhotell

Enkelt. Prisvärt. Bra.
Från 166
SEK
per månad
  • Sitebuilder
  • cPanel Kontrollpanel
  • Web Application Firewall

Managed WordPress

Wordpress utan huvudbry
Från 312
SEK
per månad
  • Enkla backuper
  • Staging-sajter
  • Automatisk uppdatering
  • Vi tar hand om din Worpress site

Egen server

Från 595 kr per månad
  • Skräddarsys efter behov
  • Köp alla tjänster från oss
  • eller hantera allt helt själv

Exempel på kunder vi levererat WordPress-drift till: