Dedikerade Virtuella Servrar

Servrar är ofta affärskritiska, därför behöver du en bra server. 
 
Kraven är enkla – hög prestanda som inte påverkas av grannar, hög redundans och bra upptid, på riktigt. 
Och en grym support såklart! 

Dedikerade Virtuella Servrar - kvalitet till en rimlig budget!

Detaljerna som gör skillnaden för din drift

server-managed

Upptid

Vår kvalitet utmärker sig på punkt efter punkt. Vi har kunder med extrema krav - det drar alla våra kunder nytta av. Alla dessa detaljer där vi låter kvalitet kosta leder till en sak: Bra tillgänglighet. Och bra prestanda. Okej, två saker blir det.

Secure cloud

Lagring - Object storage

S3-kompatibel lagring i Sverige från ett svenskt företag, med hög redundans, snabb access och enkel prissättning.

Cloudhosting

Virtualisering

Med marknadsledande VMware som plattform kan vi flytta kunder när hårdvara ska servas, garantera prestandan med automatiskt ombalansering, ge hög tillgänglighet efter behov. Till och med en server som går sönder hanterar vi automatiskt på några minuter. Trygghet och kvalitet för våra kunder.Dina servrar är affärskritiska. Du behöver en bra server.

Block Storage

Lagring - Block storage

All lagring sker i vårt lagringsnät. Det är snabbt (SSD, många anslutningar) säkert (klarar trasiga diskar och processorer och switchar och sladdar) och praktiskt (allt data är separerat från servern - vi kan flytta EFTER ett haveri!)

cloud-data-distribution

Nätverk - internetanslutning

Ett kraftfullt nät med säkerhet och kapacitet med flertalet leverantörer utanför som automatiskt optimeras. Har du behov av bra nät så ska du definitivt prata med oss.

RAM

Hårdvara - RAM-minne

Som allt annat är minne bokat så varje server får det som är beställt. Dessutom erbjuder vi High Availability där lika mycket minne finns reserverat i vårt kluster för att hantera situationer när hårdvara går sönder. Grymt bra upptid!

cpu-processor

Hårdvara - vCPU

Något som skiljer Rackfish Virtuella Servrar från de många VPS och molntjänster är att vi reserverar den CPU-kapacitet vi säljer och balanserar vårt kluster automatiskt så att ingen enskild server blir överbelastad. 

Backup - datasäkerhet

Våra lagring sparar snapshots på servrar för snabb åtkomst och backuper skickas till vårt sekundära datacenter.  

Svensk hosting - Rackfish Based in Sweden

Based in Sweden

Svenskt Aktiebolag med Svenska ägare. Svenska standardavtal. Högsta kreditvärdighet hos UC. Svenska fakturor och hosting från datahallar i Stockholm och Uppsala. Det är tryggt och tydligt!

Ett urval av de kunder vi stolt levererat virtuella servrar till: