Nyheter och blogg

Livekonsert från Peter Jöbacks trädgård

Livekonsert från Peter Jöbacks trädgård

Rackfish fortsätter sitt framgångsrika samarbete med Reakt Live och den 29:e augusti är det dags för nästa livesända konsert. Denna gång bjuder Peter Jöback in publiken till sitt eget hem för en exklusiv konsert i trädgården. 

Det kommer att bli en intim spelning med Peter Jöback och hans band i solnedgången från den vackra trädgården med utsikt mot Stockholms skärgård. 100% live och det betyder att det som händer händer! Magiska ögonblick skapas tillsammans med en exklusiv närhetskänsla som bara sker i direktsändning.

Konserten filmas med upp till 12 kameror i 4K, professionell ljussättning och studiokvalitet på ljudet som mastras innan det streamas ut med högsta kvalitet, via Rackfish. Ljudet har högsta prioritet, men även bilden är anpassad för att ge den där riktiga närheten till artisterna.

Rackfish tillhandahåller streaming-kompetens, driftslösningar och en skräddarsydd streaminglösning byggd på vår tjänst Rackfish Live. Vi står även för lasttestning av systemen, övervakning och arbetar direkt med Reakt Live som streaming- och hostingexperter.