Nyheter och blogg

Flerhem – Hyresgästföreningen – 2014

Flerhem – Hyresgästföreningen – 2014

Projektbeskrivning

Projektdetaljer

I Sverige, som på de flesta plaster, behöver människor ett ställe att bo. Just nu behövs nästan 200 000 hem till människor i alla åldrar med störst behov bland de yngre. Genom att blåsa upp ballongen kan människor göra boendesituationen viktig!

Genom att använda en Raspberry Pi och en piggyback Arduino modul, kan man fjärrstyra och välja om man vill blåsa upp eller släppa ut luft ur ballongen. Rackfish hostar, streamar och levererar kameror till kunden Actionist som har skapat sidan med Coda Collective.

I detta fallet har vi använt våra Axis nätverkskameror, som är gjorda för utomhusanvändning och som är lätta att hantera på offentliga platser eftersom endast en nätverkskabel förser både anslutningen till våra streaming-tjänster och strömförsörjningen. Kamerorna kan fjärrstyras och vår mediaserver (i detta och många andra fall förlitar vi oss på Wowza Streaming Engine) kan ändra strömmarna i realtid till de format som krävs. Streaming för alla apparater (mobil och dator) är möjligt med denna uppsättningen. För detta projekt var low-latency en prioritet eftersom snabb feedback från kunder som interagerar med video-streamen var viktig.

Kund: 

Byrå: Actionist|Coda Collective

Kampanjhosting: Live Streaming|Logisti & Annat|Managed Hosting

Projekt URL:

Tjänster tillhandahållna: