Nyheter och blogg

Storage365.se – en marknadsplats för förvaring.

Storage365.se – en marknadsplats för förvaring.

Storage365.se har lanserat sin marknadsplats för förvaring med hjälp av Rackfish servertjänster. Storage365 är en startup som vill göra det tryggt och enkelt att förmedla utrymmen för förvaring, oavsett om det är ett garage i en privatbostad eller en stor lagerlokal, eller kanske tillfällig förvaring av husbilar och båtar.

storage365-managed-hosting

Vem som helst kan bli hyresvärd och lägga ut sitt förvaringsutrymme och vem som helst kan söka efter sina förvaringsbehov. När man hittar det man söker så hanterar Storage365 hela processen med verifierade avtal (via BankID) till betalning av hyra.

Rackfish har tagit fram en serverlösning för att hantera tillväxten för Storage365 från startup-stadiet för att sedan kunna skala upp och växa i takt med att affären kräver det. Plattformen är byggd av Phosworks och är dotnet-baserad. Managed services för Windows, vårt kompletta serviceerbjudande, är en viktig del av vår leverans. Vi har även vår tjänst för hög tillgänglighet där resurser finns reserverat för att automatiskt starta upp på nytt i händelse av hårdvaruhaveri – allt för att garantera en så säker drift som möjligt.

Kontakta oss för att se hur Rackfish kan hjälpa med din kampanj!

managed-dotnet-hosting-sweden-storage365