Nyheter och blogg

Rackfish värvar ny COO!

Rackfish värvar ny COO!

Jörgen Stålfors är vår nya Operativa Chef (COO)

Under det senaste året har efterfrågan på tjänster för digital leverans ökat markant. Rackfish som erbjuder snabb och säker webbhosting samt streaming, har under året fått in fler uppdrag än någonsin. För att möta den ökade efterfrågan har Rackfish nu anställt Jörgen Stålfors som operativ chef.

”Jörgens breda erfarenhet kommer att ge oss precis det tillskott vi behöver för att utveckla verksamheten och expandera. Särskilt videotjänsterna, med Streamio i spetsen, har vuxit kraftigt med livestreaming av bland annat konserter, event och konferenser.” 

Jörgen kommer bland annat stödja den växande efterfrågan på Streamio som är en svenskutvecklad Video On Demand- och streaming-plattform som följer GDPR-krav, utan inblandning av amerikanska underleverantörer enligt Schrems II-domen.

Som operativ chef på Rackfish kommer Jörgen Stålfors även ansvara för den dagliga driften av verksamheten. Tillsammans med ledningsgruppen ska han leda och utveckla verksamheten mot expansion och arbeta med affärsutveckling och genomförande. 

Rackfish har ny operativ chef