Nyheter och blogg

MyCosmo – Finland – 2013

MyCosmo – Finland – 2013

Projektbeskrivning

Projektdetaljer

Tidningen Cosmopolitan i Finland lanserade MyCosmo.fi genom att använda XCAPs nyutvecklade bloggtidningen – en ny fräck affärsmodell som kombinerar stjärnbloggare, läsare och en rad av smarta inbyggda inkomstkällor.

MyCosmo är en mode- och livsstilstidning online som gemensamt har skapats av bloggare, läsare och redaktörer på MyCosmo. Med sig har tidningen fem av Finlands mest populära unga modebloggare, speciellt rekryterade för MyCosmo. Sidan lanserades med en smäll under Helsingfors modevecka och blev en succé över natten – genererade ett rekordantal unika besökare för Sanoma Magazines, utgivaren av Cosmopolitan i Finland.

”MyCosmo är ett unikt sätt att skapa en tidning och innehåll med läsarna. Internet, bloggar och sociala medier är väsentliga element av unga kvinnors dagliga mediaförbrukning. Till exempel, framgången av vår Star Blogger-tävling visar hur villiga våra läsare är att vara involverade och att få sina tankar hörda. Det finns också de som inte har sina egna bloggar men vill vara med och skapa innehållet och vara en del av gemenskapen. MyCosmo gör allt detta möjligt” säger Miina Lange, huvudredaktör på Cosmopolitan.

Kund: Cosmopolitan

Byrå: Josh

Kampanjhosting: Managed Hosting

Projekt URL: http://www.mycosmo.fi

Tjänster tillhandahållna: Managed Servrar