Den populära lösningen för publicering av video online. En videoplattform med playkanaler, uppladdad video och live-sändningar. Byggd för att alla ska kunna hantera video enkelt, tillgängligt och GDPR-säkert.

Få kontroll över ert företags video online

Streamio hjälper offentlig sektor, företag och organisationer att publicera video, liveströmmar, playkanaler och podcasts på ett GDPR-säkert sätt med en helsvensk leverantör. Streamio passar såväl kommunikatörer och webbansvariga som videoproffs och utvecklare.

streaming

På Streamio.com hittar du mer information om:

videopaket

Marknadens mest flexibla paket

Streamio har generösa och fria testpaket samt flexibla prisplaner för alla kunder. Passar inte paketen går det att anpassa i detalj. Varje konto har obegränsat antal användare och inga konstiga avgifter
- du betalar för nyttjandet helt enkelt.

publicera

Publicera överallt

Filmer, livesändningar och ljud kan publiceras på webbsidor, i sociala medier, som länkar och i våra snabba playkanaler. På 60 sekunder skapar man en ny playkanal med ett anpassat innehåll och som kan lösenordsskyddas vid behov. Fritt antal Playkanaler ingår i alla paket.

Trygg plattform

Streamio är helsvensk och använder svenska Rackfish AB som internetleverantör. Streamio samlar inte in användardata och annonserar inte på kunders material. Ägandet av materialet är helt och hållet kundens och följer kraven i tillgänglighetsdirektivet.

Välj passande streamingpaket

Här är de mest populära paketen med Streamio. På Streamio.com finns fler paket och även möjlighet att beställa testkonton.

Standard

Från 490
kr
per månad
  • 250 GB lagring
  • 250 GB trafik/månad

Premium

Från 990
kr
per månad
  • 500 GB lagring
  • 500 GB trafik/månad

Enterprise

Från 1990
kr
per månad
  • 1 TB lagring
  • 1 TB trafik/månad

Streamio används redan av: