Rackfish Live

Rackfish Live är en livestreamingtjänst för dig som behöver hjälp att anpassa hur sändningen hanteras. Rackfish Live kan skräddarsys in i minsta detalj för olika kunder.

En flexibel tjänst för livestreaming

Med Rackfish Live som bas kan vi leverera streaming helt skräddarsydd efter behov. Streaming i HD eller 4K med transkodering. 

Ultralåg latens med fördröjning kring sekunden för applikationer som inte klarar lång fördröjning, exempelvis auktioner eller annan interaktion såsom gaming. 

Rackfish Live är skalbart och kan hantera många samtidiga sändningar. Dessutom finns ett API för att integrera funktionaliteter i Rackfish Live med andra system. Distributionen kan anpassas i detalj mot de rätta marknaderna med Rackfish olika CDN-val.

live
distribution

Distribution

Rackfish har egna servrar för ingestion och distribution via vårt video-optimerade nätverk. Koppla på CDN för olika behov som hög kapacitet i vissa regioner, GDPR-anpassad hantering av personuppgifter eller rena speciallösningar. Rackfish har lång erfarenhet av distribution över hela världen och som internetoperatör har vi optimal möjlighet att styra och hantera trafik.

server

Serverlösningar

Eftersom olika streamingservrar har olika egenskaper är det viktigt att kunna anpassa även detta. Rackfish Live använder fyra olika leverantörers mediaservrar för en perfekt anpassad streaming för varje case.

Integreras med API

Det går att integrera Rackfish Live i andra lösningar. Vanligast är att det används för att generera nya strömnycklar för event, hämta och leverera inställningar för dessa strömmar och hämta videospelare för publicering.

Kontakta gärna oss för förslag.

inspelning

Inspelning

Rackfish Live kan spela in inkommande ström och automatiskt exportera till vår videoplattform Streamio. Det går också att hämta inspelningar via webbgränssnitt eller API.

transkodering

Transkodering & transrating

I Rackfish Live kan den inkommande videoströmmen bearbetas på olika sätt innan den distribueras. Helt anpassade transkoderingslösningar, detaljstyrd latens eller specifika utkällor. Ingest med olika protokoll eller via fiber.

Rackfish Live priser och paket

Rackfish Live kan anpassas i detalj – tre paket visas nedan, klicka vidare för att anpassa paketen ytterligare eller kontakta Rackfish för offert på andra lösningar. Här kan du se samtliga Rackfish Live-paket vi erbjuder.

Grundpaket GDPR

Från 450
kr
per månad
  • 1 TB trafik/månad
  • 0,25 SEK per GB
  • Noder i Sverige

Världsdistribution

Från 1990
kr
per månad
  • 1 TB trafik/månad
  • 1 SEK per GB
  • Noder över hela världen

Anpassa själv!

Från 450
kr
per månad
  • Skräddarsydda lösningar
  • Välj själv efter dina behov
  • Flexibelt!

Rackfish Live har streamat för kunder som: