Marknader

Hur hjälper vi andra inom din sektor?

Vi jobbar med många fler kategorier företag,  men några större kluster där våra tjänster gör stor nytta kan urskiljas.

Driftslösningar för branscher

Life-Science

Inom life-science arbetar vi med såväl startups som några av världens största aktörer. Vi hostar servrar och webbplatser. Videodistribution som når alla länder och inte censureras på viktiga marknader som Kina är en annan central funktion - liksom 360-video

Offentlig sektor

Det vi säljer mest av till offentlig sektor är videostreaming av möten, kommunfullmäktige, och intern information. Vår prisvärda Streamio-tjänst ligger väl under upphandlingsgränserna och ger användare mer pengar över till att faktiskt producera film och sparade skattekronor. GDPR-perspektivet med att hålla data inom Sverige och EU är också viktigt.

Sport, spel och fritid

Vår största marknad är företag som sysslar med fritid. Inom trav har vi några av de största aktörerna som kunder och tillhandahåller avancerade servertjänster och videotjänster över hela världen. Punkt-till-punkt av tv-kanaler, inspelningstjänster och CDN-distribution. Vi arbetar även inom betting, gaming, och andlighet!

Startups

Startups har speciella krav som passar väl in på vår produktportfölj. Från den första domänregistreringen till en riktig verksamhet med varierande behov och budget. Vi har hållit en lång rad startups i handen genom åren!

Press och publicister

Vi sköter serverdrift för flera online-tidningar där driftssäkerhet naturligtvis är nödvändigt för intäkterna. Andra tjänster vi levererar är CDN, optimering och videodistribution. Ofta jobbar vi nära utvecklarna och tillhandahåller expertis inom drift.

Noterade bolag

En sak många av våra noterade kunder har gemensamt är höga krav på tillförlitlig leverans. Bland våra kunder finns en lång rad bolag noterade i Sverige, Europa och USA.