Kampanjhosting

Byråer över hela världen använder vår prisbelönta kampanjhosting för att försäkra sig om pålitlighet, tillgänglighet, leveranssäkerhet och service. Rackfish kampanjhosting innebär en partner som hanterar hela leveransen av din digital kampanj – kampanjhosting innebär en kontakt, en faktura och en lösning för distribution av en digital kampanj!

Du hittar mer information om vår kampanjhosting på vår engelska sida: Kampanjhosting, paket och priser och fallstudier.

Rackfish Kampanjhosting Kalles Kaviar Äggstaffetten
En framgångsrik kampanj med Kalles Kaviar hostad av Rackfish.
Kontakta oss

Rackfish är experter på leverans av kampanjer

Kampanjhosting med funktioner och villkor som fungerar för byråer!
Kontakta oss

Vad vi erbjuder:

För att kampanjen ska bli så framgångsrik som möjligt, arbetar Rackfish tillsammans med arbetsgruppen på byrån och hjälper till med att bedöma olika tekniska lösningar, samt planera det tekniska genomförandet av kampanjen. På detta sätt blir hostingen en integrerad del av projektet och slipper bli ett problem när kampanjen väl ska lanseras – när all teknologi är på plats och budgeten är känd. Det är dessutom viktigt att planera i förväg – om kampanjen blir mycket framgångsrik och trafiken är högre än den lösning man har valt. Rackfish hjälper byrån varje steg på vägen, och du kommer aldrig känna dig ensam när det är dags att ta svåra tekniska beslut!
Leveransfasen av kampanjen sker innan kampanjen lanseras, så att alla tekniska aspekter av kampanjen har testats. En av våra främsta styrkor är att våra tekniska lösningar är gjorda för att leverera snabbt och med mycket hög flexibilitet. Ett sätt att försäkra sig om en bra teknisk nivå för leveransen är att göra lasttester, där vi simulerar en viss antal besökare på en server och ser på så sätt om den serverlösningen klarar av trafiken som förväntas, eller om det kan bli problem. Rackfish gör allt detta för dig. Vi kan göra enklare till avancerade lasttester, där vi simulerar besökare från alla världens hörn, berättar om det blir tidsskillnader på leveranser mellan olika världsdelar, hur den tekniska lösningen hanterar stora mängder besökare, osv. Genom att göra detta kan man göra förändringar innan kampanjen lanseras.
Rackfish kan, efter leveransen, erbjuda övervakning och 24/7-support. Kampanjhosting ska ju inte bara fungera under kontorstid, eller i olika tidszoner. Hostingen måste fungera hela tiden, överallt. Rackfish ser till att så sker. Beroende på hur den tekniska lösningen planerats och ser ut, kan Rackfish ta ansvar för att utöka resurserna om det behövs, eller föreslå lösningar som förbättrar leveransen av kampanjen. Med Rackfish som en aktiv partner i din kampanj kan du lämna hela den tekniska lösningen i våra händer, där vi agerar i överensstämmelse med procedurer som vi kommit överens om innan kampanjen – och alltid inom budget.
När kampanjen avslutats och vi tar ner servrarna, gör vi en kopia av hela serverinnehållet utan kostnad för kunden. Vi lagrar kopiorna i flera år om kunden behöver en kopia av någon anledning. Denna service är helt kostnadsfri och levereras utan garanti. 

Vi erbjuder också:

Om kampanjen blir mer populär än förutsett, kan vi enkelt och transparent öka resusrerna till kampanjen i form av mer minne, processorkraft eller transfer – utan att slutanvändaren märker det.
Med lastbalansering kan man fördela lasten av sajten på olika servrar så att man dels får en bättre användarupplevelse, men samtidigt också redundans. Om nu en av servrarna skulle mot förmodan få problem, kan man flytta över hela lasten på den andra servern och på så sätt undvika avbrott i leveransen av kampanjen.
För att än mer avlasta servrarna, kan Rackfish ta media och andra processorintensiva filer och sända dem till andra distributionslösningar, såsom CDN. Detta för att snabba upp leveransen och förbättra användarupplevelsen.
Rackfish hantera kampanjer med tjänster levererade från publika moln, såsom Amazon Web Services. En lösning kan vara byggd helt och hållet runt en publik molntjänst, eller som en hybrid med tjänster levererade från både Rackfish-molnet och andra leverantörer. Tveka inte att kontakta oss för en diskussion om hur en sådan lösning kan levereras!

Streaming

Rackfish erbjuder en stor mängd tjänster för att hantera innehållsdistribution och video:

Distribution av banners på stora sajter kräver leverans av hög kapacitet. Rackfish kan erbjuda lokal eller internationell leverans av banners, beroende på kundens önskemål och behov. Vi skräddarsyr lösningen och använder vår infrastruktur, eller en kombination av Rackfish tjänster och CDN som passar kundens behov. Vi kan även sätta upp en hybridmolnlösning för att ytterligare förbättra leveransen.
Livestreaming är utan tvekan en av Rackfish främsta expertisområden. Vi kan hantera hela leveranskedjan från logistiken med fasta kameror (se nedan), genom encoding/transcoding/transrating till leverans genom får Sitestorage-lösning eller genom en CDN-lösning beroende på kundens behov och önskemål. Med våra verktyg kan vi dessutom erbjuda live transcoding för iPhone/iOS, Silverligth, osv. Vi kan även erbjuda PVR-funktionalitet  i liveströmmar (användaren kan pausa, spola tillbaks och framåt i realtid), inspelning av live-evenemang, dela upp inspelningar i bitar med hjälp av kommandon från webben, liveströmning och inspelning från användares webbkameror, osv. 
Lagra video hos oss och vi kan göra strömmarna tillgängliga vid behov. Http-streaming, rtmp-streaming, encoding för olika digitale enheter. Skyddad visning för att hålla videoströmmar privata är också möjligt.
Wowza är en mediaserver som kan strömma mediafiler till i princip vilken mediaplattform som helst – från webb till surfplattor och andra mobila enheter. Rackfish har stor erfarenhet av Wowza. Vi har använt det i större multikamera-projekt både lokalt på plats och fjärrstyrt, såväl som att sätta upp miljöer med multipla Wowza-servrar åtskilda geografiskt för att förbättra leveranskapaciteten. Inspelningsmöjligheter med Woza och skräddarsydda lösningar för speciella projekt är också tillgängliga.
I några av våra projekt har Rackfish tjänstgjort med on-set encoding. Ett exempel är genom att få en kompositsignal från ett mixerbord och via vår portabla encoder, encodat signalen i realdit för leverans till CDN. En annan form av encoding är våra lösningar med fasta kameror där en signal transcodas i realtid och transrate:as till lägre bitrate för mobila enheter och andra enheter som använder sig av lägre bandbredd.
Rackfish har stor kunskap och erfarenhet med att hantera fasta kameralösningar med en eller flera kameror simultant, vare sig de är på ett ställe eller geografiskt åtskilda på olika kontinenter. Vi har satt upp kameror på ställen som är fysiskt krävande, med höga temperaturer, hög luftfuktighet och svårt väder, dåliga internetanslutningar, osv. Vi arbetar med kameror från Axis för att kunna erbjuda pålitlig leverans av video 24/7.
För att än mer avlasta servrarna, kan Rackfish ta media och andra processorintensiva filer och sända dem till andra distributionslösningar, såsom CDN. Detta för att snabba upp leveransen och förbättra användarupplevelsen.
Kontakta oss för info!

Vi är experter på streaming!

Vi förstår kampanjer och byråer så vi gör leverans av digitala kampanjer urlätt!
Kontakta oss för info!

Hybridmoln

En återkommande situation för byråer är att ett behov av olika leverantörer för hosting, tjänster på plats, enkodning, cdn, osv. Detta skapar en ytterligare belastning på arbetsgrupper.

Rackfish är specialiserat på att erbjuda alla tjänster som behövs för kampanjhosting: hosting, supporttjänster dygnet runt, live-transkodning för video, video för iPhone och andra bärbara enheter. Vi producerar det mesta själva, men vet också exakt vilka tjänster att ta in utifrån för att försäkra oss om att kampanjen verkligen lyckas!

Managed Hosting

Rackfish erbjuder högkvalitativa serverlösningar för kunder som kräver högsta möjliga tillgänglighet, hastighet och service. Våra datacenters är byggda med de allra högsta anspråk på kvalitet och tillgänglighet genom att använda hårdvara från leverantörer såsom Cisco, Dell och andra tillverkare.
Rackfish Managed Hosting och Kampanjhosting med högsta kvalitet
Bild från ett av våra datacenter. Använd med tillstånd från TelecityGroup
Kontakta oss

Rackfish tillhandahåller kreativa driftslösningar för krävande kunder

Kontakta oss idag för att diskutera dina driftslösningar
Kontakta oss
Ord såsom moln, vps och andra säger egentligen ingenting om det som levereras. Vi är specialister på att leverera både enkla och mycket avancerade molnbaserade tjänster. Vi har hanterat stora och välkända webbplatser på detta sätt under många år.  Våra molnbaserade servrar är utrustade från första början med jämförbar prestanda som fysiska servrar, men med fördelen att de finns i en väldigt flexibel miljö: såsom redundans och automatiska backuper.
 • 24/7 bevakning
 • Datasäkerhet
 • Tilläggstjänster för hög tillgänglighet
 • Lastbalansering
 • RAW-lagring

Om Rackfish

Vi är intresserade av att höra ifrån dig! Fyll i formuläret nedan för att ta kontakt med oss!

Namn

Företag

E-postadress

Telefon

Ditt meddelande


Rackfish AB grundades 2005 genom att ta över den driftsverksamhet som tidigare bedrivits i moderbolaget Phosworks AB.

Bolaget tillhandahåller internetrelaterade driftstjänster på den Svenska och internationella marknaden med kunder i bland annat England, Schweiz, Spanien, Malaysia, Mexiko, USA och Holland.

Genom en komplett tjänsteportfölj, med allt från domänregisterringar till delad hosting och dedikerade servrar samt streaming och annan medialeverans, hanterar vi allt från det lilla företagets behov till större organisationers multinationella reklamkampanjer.

Företaget bedriver sin verksamhet från lokaler i Uppsala Slott och har datacenter både i Uppsala och Stockholm, samt aktiv drift på flera ställen i världen genom våra partnerföretag.

Rackfish Kampanjhosting Managed Hosting
Utsikten från vårt kontor – live.

Varför använda Rackfish?

 • En månatlig faktura som täcker hosting, cdn, domäner, certifikat, osv
 • Direkt support med en kvalificerad tekniker
 • Bli fakturerad såsom du vill:  30 dagar netto. Separata fakturor för konton, projekt, osv. Inget behov av ett kreditkort när du behöver ändra något
 • Lösningar som är skalbara när det behövs. Kostnadseffektivt, men kan samtidigt hantera stora trafikskillnader
 • En leverantör för hela leveransen. Rackfish hjälper dig utvärdera och välja de tjänster du behöver, även från andra leverantörer
 • Flexibla lösningar och kontrakt!
 • Inga förlorade domäner: vi förnyar dem automatiskt och lägger den kostnaden på månadsfakturan
 • 24/7 bevakning och problemlösning
 • Alla priser vi fått för egna produktioner såväl som våra kunder fått talar för sig själva
Kontakta oss för info!

Vi är experter på leveranser av kampanjer

Vi förstår kampanjer och byråer så vi gör leverans av digitala kampanjer urlätt!
Kontakta oss för info!

Information om allmänna villkor, SLA med mera, klicka här